Πολιτική Απορρήτου

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εδώ θα απολαύσετε το ανώτερο και το ασφαλές σύστημα αγορών. Για να δημιουργήσετε μια υπέροχη περίσταση στις αγορές, σας προσφέρουμε επαγγελματική πολιτική απορρήτου για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Όλες οι πληροφορίες των πελατών μας, συμπεριλαμβανομένου του βασικού περιεχομένου του μητρώου, των πληροφοριών πληρωμής, των πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατηρούνται από το αυστηρό λειτουργικό μας σύστημα. Απαγορεύουμε την αποκάλυψη, τη δημοσιότητα, την πώληση, τη μίσθωση ή τη μεταφορά.

Για να καταχωρίσετε το λογαριασμό αγορών μελών μας, οι βασικές πληροφορίες σας είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία αγοράς, θα πρέπει να υποβάλετε το όνομα του παραλήπτη, τον αριθμό τηλεφώνου σας για επικοινωνία, όταν χρειάζεται, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε τα στοιχεία μας, τη διεύθυνση αποστολής. Όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι σωστές, τότε μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας σε εσάς γρήγορα και με ασφάλεια. Επομένως, αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για τη συναλλαγή μας. Εκτός από τη χρήση αυτών των πληροφοριών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, θα τις διατηρήσουμε ως μυστικές και δεν θα τις διαρρεύσουμε στο τρίτο μέρος.

Εγκαινιάζουμε το SSL (Secure Socket Layer) για να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών μας όταν πληρώνουν για τα προϊόντα μέσω συναλλαγής μέσω πιστωτικής κάρτας ή άλλων μεθόδων συναλλαγής. Αυτό το ασφαλές σύστημα μπορεί να προστατεύσει άψογα τις εμπορικές πληροφορίες των πελατών μας.

Με μια σειρά άκαμπτων συστημάτων εποπτείας απορρήτου, ο πελάτης μας μπορεί να αγοράσει ό, τι τους αρέσει και να απολαύσει μια υπέροχη και χαλαρή εμπειρία αγορών.

Για πιο αποτελεσματικές, βολικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συλλέγουμε τις πληροφορίες των πελατών μας για να αναλύσουμε, να συνοψίσουμε και να αναζητήσουμε την επίδραση μάρκετινγκ, την επίδραση της διαχείρισης περιοδικά. Όπως χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να αναλύσουμε την επιτυχημένη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ορισμένων αναπόφευκτων προϊόντων, ορισμένα περιφερειακά στοιχεία. Ανανεώνουμε αδιάκοπα τα προϊόντα μας καθώς αλλάζουν εποχές, εισάγουμε προτιμησιακές τιμές για μερικά ζεστά στυλ, βελτιώνουμε τη διαδικασία λειτουργίας των αγορών. Με αυτές τις πληροφορίες Πελάτες μπορούμε να τελειοποιήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για περαιτέρω επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορούμε να βελτιώσουμε το επιχειρησιακό μοντέλο της εταιρείας μας, το υπόβαθρο και τα νέα στοιχεία. Τότε οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα πιο βολικά και να λάβουν προϊόντα πιο γρήγορα.
Οι βασικές πληροφορίες της εγγραφής μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία πιο γρήγορα και χρειαζόμαστε την πραγματική μέθοδο επικοινωνίας σας για να σας ενημερώσουμε όταν είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πίσω